Julefrokost

Hvis årets sidste højtid skal fejres med familie, venner og kollegaer omkring lækker julemad, så kan Mad Med Sjæl gøre det nemt og smagsfuldt for dig.

Vi tilbyder mad ud af huset til din julefrokost og kan bringe maden direkte ud til din festlige begivenhed. Vi har herunder lavet et par forslag til din julefrokost menu, som du nemt kan bestille på kent.mms@gmail.com eller på telefon 2943 6628.

Slip for julestress og lad Mad Med Sjæl stå for indkøb, madlavning og anretning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Menu 1: Den lækre julemenu

Kryddersild/hvide sild

med karrysalat

1/2 æg med dild mayo

Fiskefilet Florentine med spinat og rejer

Stegt flæskesteg med sprød svær og lun hjemmelavet rødkål

rødkålssalat med appelsin

hjemmelavet æbleflæsk og medister

Roastbeefruller med grønt

Risalamande med kirsebærsauce

Jule småkager

Hertil vores hjemmebagte rugbrød

smør

215,00 kr.

Menu 2: Julemenu De Luxe

Æble-og peberrodssild

” Sol over Sydfyn ” stegt sild

Pastrami-laks med syltede grønsager og yoghurt

Langtidsstegt svinebryst med sprøde svær

hjemmelavet rødkål med figner

Lun hjemmebagt leverpostej med ristede svampe og bacon

Stegt andebryst med sprød rødkålssalat

Risalamande med kirsebærsauce

Lille osteanretning:

President brie

Vesterhavsost

Castello creamy Blue

Chutney alla mostarda

Nødder vendt i honning

Lime vanilje og kardemomme

Hjemmebagt rugbrød / knækbrød / rugbrød chips/ kiks.

Smør

325,00 kr.

Menu 3: Den gode traditionelle Danske julemenu

Hvide sild med karrysalat

1/2 æg med rejer

Lun fiskefilet med remoulade

Lun leverpostej med champignon og bacon

Flæskesteg med lun rødkål

Lun mørbradbøf i champignon ala la creme

Roastbeef med remoulade og ristede løg

Risalamande med kirsebærsauce

Skæreoste-anretning:

Mild ost med frugt

Gammel ost med fedt og sky , rødløg i tern

Rygeostsalat med radiser

Hjemmebagt rugbrød/ knækbrød/kiks.

225,00 kr.

Menu 4: Tapas jule menu

Forret

Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, pyntet med løgringe og kapers frisk dild på toppen.

Deviled eggs med skaldyr.

Smørstegt friskfanget rødspætte paneret i pangorasp

serveres med fru Larsen hjemmelavede remoulade.

Gin rimmet laks med syltede agurker og Fynsk rygeost creme.

Hertil serveres vores populære hjemmebagte rugbrød,

samt groft flutes og smør

Hovedretter

Slotskælderens oksebryst med flødepeberrod (koldt).

Langtidsstegt svinebryst lagt på en bund af rødkålssalat med figner

sprøde svær på toppen (skal lunes i ovn ca. 10 minutter).

En lille hapser med røget svinemørbrad med æblesellericreme .

En lille skål himmerigsmundfuld salat med grønkål, æbler og nødder.

Hertil serveres vores populære hjemmebagte rugbrød

samt groft flutes og smør.

Desserten

Lækker hjemmelavet risalamande med hakkede mandler og kirsebærsauce.

Lille osteanretning med morbier, gauda og brie.

Frisk frugt.

Hertil serveres vores hjemmebagte knækbrød /ristede rugbrødschips.

299,00 kr