Julefrokost
Hvis årets sidste højtid skal fejres med familie, venner og kollegaer omkring lækker julemad, så kan Mad Med Sjæl gøre det nemt og smagsfuldt for dig.
Vi tilbyder mad ud af huset til din julefrokost og kan bringe maden direkte ud til din festlige begivenhed. Vi har herunder lavet et par forslag til din julefrokost menu, som du nemt kan bestille på kent.mms@gmail.com eller på telefon 2943 6628.
Slip for julestress og lad Mad Med Sjæl stå for indkøb, madlavning og anretning. Vi glæder os til at høre fra dig!
Menu 1: Den lækre julemenu
Kryddersild/hvide sild
med karrysalat
1/2 æg med dild mayo
Fiskefilet Florentine med spinat og rejer
Stegt flæskesteg med sprød svær og lun hjemmelavet rødkål
rødkålssalat med appelsin
hjemmelavet æbleflæsk og medister
Roastbeefruller med grønt
Risalamande med kirsebærsauce
Jule småkager
Hertil vores hjemmebagte rugbrød
smør
215,00 kr.
Menu 2: Julemenu De Luxe
Æble-og peberrodssild
” Sol over Sydfyn ” stegt sild
Pastrami-laks med syltede grønsager og yoghurt
Langtidsstegt svinebryst med sprøde svær
hjemmelavet rødkål med figner
Lun hjemmebagt leverpostej med ristede svampe og bacon
Stegt andebryst med sprød rødkålssalat
Risalamande med kirsebærsauce
Lille osteanretning:
President brie
Vesterhavsost
Castello creamy Blue
Chutney alla mostarda
Nødder vendt i honning
Lime vanilje og kardemomme
Hjemmebagt rugbrød / knækbrød / rugbrød chips/ kiks.
Smør
325,00 kr.
Menu 3: Den gode traditionelle Danske julemenu
Hvide sild med karrysalat
1/2 æg med rejer
Lun fiskefilet med remoulade
Lun leverpostej med champignon og bacon
Flæskesteg med lun rødkål
Lun mørbradbøf i champignon ala la creme
Roastbeef med remoulade og ristede løg
Risalamande med kirsebærsauce
Skæreoste-anretning:
Mild ost med frugt
Gammel ost med fedt og sky , rødløg i tern
Rygeostsalat med radiser
Hjemmebagt rugbrød/ knækbrød/kiks.
225,00 kr.
Menu 4: Tapas jule menu
Forret
Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat, pyntet med løgringe og kapers frisk dild på toppen.
Deviled eggs med skaldyr.
Smørstegt friskfanget rødspætte paneret i pangorasp
serveres med fru Larsen hjemmelavede remoulade.
Gin rimmet laks med syltede agurker og Fynsk rygeost creme.
Hertil serveres vores populære hjemmebagte rugbrød,
samt groft flutes og smør
Hovedretter
Slotskælderens oksebryst med flødepeberrod (koldt).
Langtidsstegt svinebryst lagt på en bund af rødkålssalat med figner
sprøde svær på toppen (skal lunes i ovn ca. 10 minutter).
En lille hapser med røget svinemørbrad med æblesellericreme .
En lille skål himmerigsmundfuld salat med grønkål, æbler og nødder.
Hertil serveres vores populære hjemmebagte rugbrød
samt groft flutes og smør.
Desserten
Lækker hjemmelavet risalamande med hakkede mandler og kirsebærsauce.
Lille osteanretning med morbier, gauda og brie.
Frisk frugt.
Hertil serveres vores hjemmebagte knækbrød /ristede rugbrødschips.
299,00 kr