Mad ud af huset til højtider
Mortensaften / Juleaften
- Andesteg
- Brunede/hvide kartofler
- Hjemmelavet rødkål
- Honningglaseret æbler med svesker og timian
- Andesovs
250 kr. pr. kuvert
Menuen skal opvarmes.
Vejledning medfølger til opvarmningen.
- Jette`s hjemmelavet risalamande
- Kirsebærsauce.
55 kr. pr. kuvert
Menuen skal opvarmes. Vejledning medfølger til opvarmningen' skal flyttes længere ned, så den står under prisen på dessert. Derudover skal "Take-away min. 2 kuverter. Bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest 16. december og afhentes den 23. december mellem kl. 11-12 eller kl. 16-18 på Ørritslevvej 68 c 5471 Søndersø" rettes til "Take-away min. 2 kuverter".
Mortensaftensmenu bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest d. 3. november og afhentes senest d. 10 november kl.11 på Ørritslevvej 68 c 5471 Søndersø.
Juleaftensmenu bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest 16. december og afhentes den 23. december mellem kl. 11-12 eller kl. 16-18 på Ørritslevvej 68 c 5471 Søndersø. Det må gerne stå som to selvstændige sætninger, så det er overskueligt at læse.
Betaling ved bestilling på MobilePay 95601 - husk at skrive navn.
Må vi høre mere om dit arrangement?
Vi vil gerne høre, hvad du har i tankerne. Skriv til os med lidt info om dit arrangement, så vender vi hurtigt tilbage med et tilbud. Vi svarer som regel indenfor 1–2 hverdage – og haster det, kan du altid ringe direkte.