Menuer
Menuer
Menuer

Juleaften

Take away min 2 kuverter. Bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest 16. december den afhentes den 23. december mellem 11-12 eller kl. 16-18 på Ørritslevvej 68 c 5471 Søndersø.

Betaling ved bestilling på mobil Pay 95601 husk og skriv navn.

Andesteg
brunede/hvide kartofler
Hjemmelavet rødkål
honning glaseret æbler med svesker, timian
andesovs

225,00 kr. pr kuvert

Menuen skal opvarmes.
Vejledning medfølger til opvarmningen

 

Jette`s hjemmelavet risalamande
Kirsebærsauce.

55,00 kr. pr kuvert

 

Juleaftens and

Opvarmning:

Anden varmes i forvarmet ovn i 20-25 minutter ved 180 grader.
De brunede kartofler, svesker og honningglaserede æbler lunes i ovnen i 12 minutter.
Forkogte hvide kartofler varmes i kogende vand tilsat lidt salt i 6-8 minutter.
Rødkål lunes i en gryde eller i mikroovn.
Sovsen varmes i en gryde.

God appetit!

bubble