Juleaften
Take away min 2 kuverter. Bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest 16. december den afhentes den 23. december mellem 11-12 eller kl. 16-18 på Ørritslevvej 68 c 5471 Søndersø.
Betaling ved bestilling på mobil Pay 95601 husk og skriv navn.
Andesteg
brunede/hvide kartofler
Hjemmelavet rødkål
honning glaseret æbler med svesker, timian
andesovs
225,00 kr. pr kuvert
Menuen skal opvarmes.
Vejledning medfølger til opvarmningen
Jette`s hjemmelavet risalamande
Kirsebærsauce.
55,00 kr. pr kuvert
Juleaftens and
Opvarmning:
Anden varmes i forvarmet ovn i 20-25 minutter ved 180 grader.
De brunede kartofler, svesker og honningglaserede æbler lunes i ovnen i 12 minutter.
Forkogte hvide kartofler varmes i kogende vand tilsat lidt salt i 6-8 minutter.
Rødkål lunes i en gryde eller i mikroovn.
Sovsen varmes i en gryde.
God appetit!