Den traditionelle gode danske

Julemenu

Hvide sild med hjemmelavet karrysalat
1/2 æg med kutterrejer dildmayo
Fiskefilet med remoulade citron
Tartelet med høns i asparges
Jettes Lune Leverpostej med champignon og bacon
Flæskesteg med lun rødkål sprød svær
Roastbeef med remoulade og riste løg
En lille skål med ris a la mande og kirsebærsauce
Fransk brie med Græskarmarmelade/ vanilje
Rygeoset salat med radiser
Frugt
Hjemmebagt rugbrød/ knækbrød/kiks smør

245,00 kr.

Bestil nu

Tapas

Julemenu

Forret
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, pyntet med løgringe kapers frisk dild på toppen
Deviled eggs med skaldyr.
Smørstegt friskfanger rødspætte paneret i pangorasp, serveres med fru Larsen hjemmelavet remolade.
Gin rimmet laks med sylte agurker og Fynsk rygeost creme
Hertil serveres vores populær hj, bagt rugbrød, samt groft flutes smør

Hovedretter
Slotskælderens oksebryst med flødepeberrod (koldt)
Langtidsstegt Svinebryst lagt på en bund af en Rødkål salat med finger, sprøde svær på toppen ( skal lunes i ovn ca. 10 minutter)
En lille hapser med røget svinemørbrad med æbelsellericreme .
En lille skål Himmerigsmundfuld salat med grønkål æbler og nødder.
Hertil serveres vores populær hj, bagt rugbrød, samt groft flutes Smør

Desserten
Lækker hjemmelavet risalamande hakket mandler og lun kirsebærsauce
Lille oste anretning med mobier, oste bjælke,brie,
Frisk frugt
Hertil serveres vores hjemmebagt knækbrød /riste rugbrød Ships smør

325,00 kr

Bestil nu

bubble