Julemenu De Luksus

 Æble-og peberrodssild
” Sol over Sydfyn ” Stegt sild
Pastrami-laks med sylte grønsager og yoghurt
Langtidsstegt svinebryst med sprøde svær
Hjemmelavet rødkål med figner
Lun hjemmebagt leverpostej med ristede svampe og bacon
Stegt andebryst med sprød rødkålssalat
Risalamande med kirsebærsauce
Lille osteanretning
Præsident brie
Vesterhavsost
Castello creamy blue
Nøddemix vendt i honning
Syltede hyben
Hjemmebagte rugbrød-/knækbrød-/rugbrødchips/ kiks
Smør

299,00 kr.

Den Gode traditionelle Danske Julemenu

Hvide sild med karrysalat
1/2 æg med rejer
Lun fiskefilet med remoulade
Tarteletter med høns i asparges
Lun Leverpostej med champignon og bacon
Flæskesteg med lun rødkål
Lun Mørbradbøf i champignon Ala la creme
Risalamande med kirsebærsauce
Osteanretning
Mild ost med frugt
Gammel ost fedt og sky rødløg i tern
Rygeostsalat med radiser
Hjemmebagt rugbrød / knækbrød / kiks

265,00 kr.

Tapas jule menu

Forret

 Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, pyntet med løgringe kapers frisk dild på toppen
Deviled eggs med skaldyr
Smørstegt friskfanget rødspætte paneret i rasp, serveres med fru Larsen hjemmelavet remoulade
Gin rimet laks med syltede agurker og Fynsk rygeost creme 
Hertil serveres vores populære hj. bagt rugbrød, samt groft flutes smør

Hovedretter

Slotskælderens oksebryst med flødepeberrod (koldt)
Langtidsstegt Svinebryst lagt på en bund af en Rødkål salat med figner, sprøde svær på toppen (skal lunes i ovn ca. 10 minutter)
En lille hapser med røget svinemørbrad med æblesellericreme
En lille skål Himmerigsmundfuld salat med grønkål æbler og nødder
Hertil serveres vores populære hj. bagt rugbrød, samt groft flutes smør

Desserten

Lækker hjemmelavet risalamande hakkede mandler og lun kirsebærsauce
Lille oste anretning med mobier, oste bjælke, brie & frisk frugt
Hertil serveres vores hjemmebagte knækbrød /ristet rugbrød chips 

345,00 kr.

Bestil nu

bubble