Juleaftensmenu

Take away min 2 kuverter.

Bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest den 19. december

Afhentes den 24. december mellem kl. 11-13,  på adressen Ørritslevvej 68C, 5471 Søndersø.

Betaling ved bestilling på MobilePay: 95601
Husk navn og antal

Menu

Andesteg
Brunede/hvide kartofler
Hjemmelavet rødkål
Honning glaseret æbler med svesker og timian
Andesovs

149,00 kr. pr. kuvert

Menuen skal opvarmes.
Vejledning medfølger til opvarmningen.

Dessert

Jette´s hjemmelavet risalamande i skåle
Kirsebærsauce a part
Mandel

35,00 kr. pr kuvert

 


Opvarmning

  • Anden varmes i forvarmet ovn i 12-15 minutter ved 180 grader.
  • De brunede kartofler, svesker og honningglaserede æbler lunes i ovnen i 8 minutter.
  • Forkogte hvide kartofler varmes i kogende vand tilsat lidt salt i 6-8 minutter.
  • Rødkål lunes i en gryde eller i mikroovn.
  • Sovsen varmes i en gryde.

God appetit

bubble