Menuer
Menuer
Menuer

Nytårsmenu 2023

NytårsTake away min 4 kuverter.

Bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest inden 27 december inden kl. 12

Afhentes den 31/12 mellen 11-12.30 på Ørritslevvej 68 c, 5471 Søndersø

Betaling ved bestilling på MobilePay 95601 husk og skriv navn 

Menu

Til Dronningens nytårstale

Snack/starters
Bruschetta med ricottacreme, og figner med timian
Røget laksetatar med rødbedesalat og papaja
Butterdejssticks med peberfrugt dip

Forret

Nytårstorsk
Urter i julienne, pommes pai og hvid chokolade-vinsauce
Kørvel på toppen

Hovedret

Rosa stegt Ribeye Oksesteaks
Med
Honningbagte rodfrugter, timian,
 Sprød salat
 med appelsinfilet, salat ost, granatæblekerner, rippet grønkål, hakket mandler, dadler.
Kartoffel timbale
Rødvinssauce 

Dessert

Passionsdrøm med blondekage på toppen

kr. 499,- pr. kuvert

 

Vejledning

Til Dronningens Nytårstale

Snacks/starters
Bruschetta med ricottacreme og figner og timian

Røget laksetatar med rødbedesalat og papaja

Butterdejs Sticks med peberfrugtcreme dip

Forretten

Torsken dampes i ovn i 12 minutter ved 180 gr.
Tages ud og trækker i 5 minutter
Urter dampes i ovn samtidig
Saucen varmes i en gryde ved svag varme

Anretning
Tage en dyb tallerken, gerne varm
Kom urter i bunden
Torsken lægges oven på
Saucen hældes på så den dækker bunde af tallerken
Pommes Pai og kørvel på toppe af retten

Hovedret

Ribeye sættes i en 180 grader varm ovn i 10-12 min.
Tages ud af ovnen, pakkes ind i stanniol og hviler i 10 min.
Rodfrugterne og kartoffel timbale sættes i en 180 grader varm ovn i 12 min.
Imens stegen hviler, varmes saucen i en gryde.
Kan skæres i skiver. Og drys lidt groft salt på anrettes på en planke med garnituren

Dessert

Passionsdrøm tages ud af køleskabet og blondekage kommes på toppen
Serverings med en god kop kaffe

Godt Nytår

bubble