Nytårsmenu 2023
NytårsTake away min 4 kuverter.
Bestilles på mail kent.mms@gmail.com senest inden 27 december inden kl. 12
Afhentes den 31/12 mellen 11-12.30 på Ørritslevvej 68 c, 5471 Søndersø
Betaling ved bestilling på MobilePay 95601 husk og skriv navn
Menu
Til Dronningens nytårstale
Snack/starters
Bruschetta med ricottacreme, og figner med timian
Røget laksetatar med rødbedesalat og papaja
Butterdejssticks med peberfrugt dip
Forret
Nytårstorsk
Urter i julienne, pommes pai og hvid chokolade-vinsauce
Kørvel på toppen
Hovedret
Rosa stegt Ribeye Oksesteaks
Med
Honningbagte rodfrugter, timian,
Sprød salat
med appelsinfilet, salat ost, granatæblekerner, rippet grønkål, hakket mandler, dadler.
Kartoffel timbale
Rødvinssauce
Dessert
Passionsdrøm med blondekage på toppen
kr. 499,- pr. kuvert
Vejledning
Til Dronningens Nytårstale
Snacks/starters
Bruschetta med ricottacreme og figner og timian
Røget laksetatar med rødbedesalat og papaja
Butterdejs Sticks med peberfrugtcreme dip
Forretten
Torsken dampes i ovn i 12 minutter ved 180 gr.
Tages ud og trækker i 5 minutter
Urter dampes i ovn samtidig
Saucen varmes i en gryde ved svag varme
Anretning
Tage en dyb tallerken, gerne varm
Kom urter i bunden
Torsken lægges oven på
Saucen hældes på så den dækker bunde af tallerken
Pommes Pai og kørvel på toppe af retten
Hovedret
Ribeye sættes i en 180 grader varm ovn i 10-12 min.
Tages ud af ovnen, pakkes ind i stanniol og hviler i 10 min.
Rodfrugterne og kartoffel timbale sættes i en 180 grader varm ovn i 12 min.
Imens stegen hviler, varmes saucen i en gryde.
Kan skæres i skiver. Og drys lidt groft salt på anrettes på en planke med garnituren
Dessert
Passionsdrøm tages ud af køleskabet og blondekage kommes på toppen
Serverings med en god kop kaffe
Godt Nytår