Menuer
Menuer
Menuer

Her finder du et udklip af vores menuer

Hos Mad Med Sjæl har vi en løsning til enhver begivenhed. Du kan søge inspiration i vores menuer, ellers skræddersyer vi gerne en til lige netop dig!

Receptionsmenuer

En reception har ofte karakter af et åbent hus arrangement, hvor indbydelsen er mindre formel og gæsterne kigger forbi indenfor et givent tidsrum.  En reception bruges i forbindelse med stort set alle former for mærkedage fx firmajubilæer, åbninger af nye faciliteter eller bryllupper. Receptioner er ofte kortvarige, og traktementet er derfor let og nemt at indtage stående. Det har vi hos Mad Med Sjæl skræddersyet den perfekte løsning til!

Konfirmationsmenuer

Lad Mad Med Sjæl stå for maden til din konfirmation. Vi har sammensat forskellige forslag til en festmiddag eller festbuffet, der både fanger de unge konfirmander og gæsternes smag. Se nærmere ved at trykke på billedet til højre.

Julefrokost

Hvis årets sidste højtid skal fejres med familie, venner og kollegaer omkring lækker julemad, så kan Mad Med Sjæl gøre det nemt og smagsfuldt for dig. Tryk på billedet til højre for at se et eksempel på en julefrokost menu.

bubble